Blog

Hieronder vind je veel blogs die ik heb geschreven.  De rode draad is Vrijmoedig Leven. Leven zonder dat ik me tegengehouden voel door anderen. De blogs zijn op persoonlijke titel geschreven met de wens dat deze de lezer een stukje bewustzijn én daadkracht geeft.

Er zijn verschillende categorieën: coaching, duurzaam leven, community leven, focus houden en ondernemen. Al overlappen deze elkaar ook. Ik schrijf over wat me op dat moment inspireert of opvalt. Klink in de ’tagcloud’ op het onderwerp en vindt de juiste artikelen.

Noot: de personen of situaties in de verhalen zijn niet herleidbaar tenzij de persoon ermee in stemt. Dit om de privacy van mijn klanten en de bewoners van mijn community te respecteren.

Hoge standaard
Community leven
Michaëla Wierdsma

Hoge standaard

Hoe hoog leg je de lat? Wat als je ‘m niet haalt? En wat is eigenlijk standaard? Het zijn allemaal vragen die je tegenkomt als je met een groep mensen samenwerkt.

Lees verder »
Vrijmoedig Leven
Michaëla Wierdsma

Erkenning

Erkenning is wat iedereen nodig heeft. Van anderen, maar vooral van zichzelf. Een open en oprecht blog over onzekerheid en meer van dat soort gedonder.

Lees verder »
energievreters
Vrijmoedig Leven
Michaëla Wierdsma

Energievreter

Trekken aan een dood paard is een energievreter. Wie kent ze niet. Alleen, wanneer is een paard echt ‘dood’?

Lees verder »
Taalgebruik
Vrijmoedig Leven
Michaëla Wierdsma

Taalgebruik en meer

De uitdaging van woordgebruik Er moet me even wat van het hart. Echt, een dingetje. Taakgebruik dus. Ik heb een gruwelijke hekel aan het woord

Lees verder »
Scroll naar boven