GRATIS 5 daagse Challenge Focus Houden Doe Je Zo!

DOE MEE –>> Klik op deze link en ontdek waar je jouw manier van werken kunt verbeteren.

Verschillende gratis producten staan klaar voor jou!

Ondernemen bestaat uit veel onderdelen. 

Voor verschillende gebieden heb ik GRATIS e-boeken of checklists gemaakt

die jou helpen om met ondernemen.

E-boek: Focus Houden Doe Je Zo! met de 5 V’s

Met dit e-boek ontdek je de 5 V’s die de rode draad in je onderneming zijn zodat je van Focus Houden een gewoonte maakt. Op momenten van terugval kun je hier weer naar teruggrijpen. Het e-boek bevat 17 tips die de basis vormen van focus houden. Klik op het plaatje hiernaast en download dit inspirerende en praktische e-boek.

Checklist – Planner: Zichtbaar Ondernemen

Zonder zichtbaarheid in je onderneming is er geen tot weinig verkoop. Zonder verkoop geen omzet, dus geen onderneming. Zichtbaarheid is een belangrijk onderdeel van ondernemen. Echter hoe ben je nu structureel zichtbaar en hoe plan je dat in zonder dat zichtbaarheid onnodig veel tijd kost? Met deze gratis checklist-planner zet jij de eerste stap op zichtbaarder ondernemen. Klik op het plaatje om de planner met uitleg te downloaden.

Checklist: Buddy Contact

Een goede buddy is onontbeerlijk in ondernemerschap. Zeker ZZP-ers staan er vaak alleen voor. Met wie kun je sparren? Wie is daarbij een toevoeging aan je onderneming? Voor wie kun jij van extra waarde zijn?

Deze checklist helpt jou om effectief en doelgericht buddyschap in te zetten in je bedrijf. Download deze gratis checklist door op het plaatje te klikken.

Share This