Over Michaëla - Michaëla Wierdsma

Over Michaëla

Wie ben ik?

DOEN zou mijn tweede naam kunnen zijnMichaela Wierdsma

Dankzij mijn doen ben ik succesvol in leven en in ondernemen. Door mijn doen heb ik meer bereikt dan ik ooit gedacht had. Door te doen, pieken en dalen te beleven, focus te houden en het spel van het leven te spelen ben ik waar ik nu ben.

Zowel voor mezelf als voor mijn klanten streef ik naar optimaal ondernemen en leven: een onderneming en leven waarin je van betekenis bent voor anderen. Dat is goed voor hen en voor jezelf. Je kunt pas goed voor anderen zijn als je goed bent voor jezelf.

Vanaf 2003 heb ik 15 jaar een goedlopende praktijk in natuurgeneeskunde gehad. Doordat ik klanten aantrok die vooral met levensvragen kwamen is de praktijk geleidelijk veranderd in Life Coaching. Wat ik ontdekte is dat ik vooral in doen een slag kon maken. Gericht doen wel te verstaan. Dat is dan ook mijn sterke kant: overzicht maken en daarbij doelgericht en strategisch DOEN.

In mijn boek ‘Smelt die ijsberg! Los jouw onbewuste blokkades op met de START&GO methode’ ontdek je stapsgewijs hoe je je persoonlijke ijsbergen die je in de weg staan om te doen, kunt smelten.

Steeds vaker kreeg ik de vraag: hoe doe je dat toch. Ik help je graag dat te ontdekken. Als spreker en ook via 1-op-1 coaching. Zo is ‘het coaching en mentorschap voor ondernemers ontstaan. Coaching voor projecten en mentorschap komt zo nodig daarna. 

Inmiddels doe ik niets liever dan gemotiveerde ondernemers helpen door te breken met hun bedrijf zodat zij hun dromen beleven, mensen bereiken en eerlijk betaald krijgen. Samen met deze ondernemers maken we de wereld steeds mooier.

 Eén van mijn (persoonlijke) interesses is duurzaamheid. Hoe kan ik mijn ecologische voetafdruk verkleinen. Al ruim 30 jaar houden we ons daar privé mee bezig.  Onder de noemer duurzaamheid vind je mijn blogs, podcasts en spreekmomenten over dit onderwerp. 

Wie ben ik nog meer? 

Ik houd van het leven. Het heeft me al zoveel gebracht. Natuurlijk heb ik mazzel met bepaalde talenten en die geef ik dan ook graag door. Op mijn eigen praktische, nuchtere manier met de nodige zelfspot. Lachen is het dagelijkse broodje leven. Ik houd van veranderen, uitproberen, spiegelen en vooral doen.  Interesse ligt op gebied van natuurlijke gezondheid, duurzaamheid, schrijven, lezen, fietsen, wandelen, fröbelen en natuurlijk de gezelligheid en onze hond Gaya. Ik houd van dat hondje net als van Eric, al 32 jaar delen we lief en leed met twee kanjers van adoptiekinderen, een zoon (1993) en dochter (1998). O ja, ons gezin telt ook een paard, Cinderella. Ons huis heeft een postzegel als tuin, dus zij woont in een pension.

Mensen omschrijven mij als open, eerlijk, recht door zee en dat alles met een laagje humor. Lachen is nodig!

Op LinkedIn vind je mijn cv.

Scroll naar top