Wie ben ik?

DOEN zou mijn tweede naam kunnen zijn

Dankzij mijn doen ben ik succesvol in leven en in ondernemen. Door mijn doen heb ik meer bereikt dan ik ooit gedacht had. Door te doen, pieken en dalen te beleven, focus te houden en het spel van het leven te spelen ben ik waar ik nu ben.

Zowel voor mezelf als voor mijn klanten streef ik naar optimaal ondernemen en leven: een onderneming en leven waarin je van betekenis bent voor anderen. Dat is goed voor hen en voor jezelf. Je kunt pas goed voor anderen zijn als je goed bent voor jezelf.

Vanaf 2003 heb ik 15 jaar een goedlopende praktijk in natuurgeneeskunde gehad. Doordat ik klanten aantrok die vooral met levensvragen kwamen is de praktijk geleidelijk veranderd in Life Coaching. Met I Love Life heb ik een online community opgezet die breder is dan alleen ondernemen. Wat ik ontdekte is dat ik vooral in doen een slag kon maken. Gericht doen wel te verstaan. Dat is dan ook mijn sterke kant: doelgericht en strategisch DOEN.

In mijn boek ‘Smelt die ijsberg! Los jouw onbewuste blokkades op met de START&GO methode’ ontdek je stapsgewijs hoe je je persoonlijke ijsbergen die je in de weg staan om te doen, kunt smelten.

Steeds vaker kreeg ik de vraag: hoe doe je dat toch. Ik vertel graag over mijn stappen en ervaringen en zo is ‘Stok achter de Deur Coach’ voor ondernemers ontstaan. Met dit bedrijf ben ik figuurlijk jouw stok achter de deur.

Inmiddels doe ik niets liever dan gemotiveerde ondernemers helpen door te breken met hun bedrijf zodat zij hun dromen beleven, mensen bereiken en goed betaald krijgen. Samen met deze ondernemers maken we de wereld steeds mooier.

Wie ben ik nog meer? 

Ik houd van het leven. Het heeft me al zoveel gebracht. Natuurlijk heb ik mazzel met bepaalde talenten en die geef ik dan ook graag door. Op mijn eigen praktische, nuchtere manier met de nodige zelfspot. Lachen is het dagelijkse broodje leven. Ik houd van veranderen, uitproberen, spiegelen en vooral doen.  Interesse ligt op gebied van natuurlijke gezondheid, duurzaamheid, lezen, fietsen, wandelen, gezelligheid en onze hond Gaya. Ik houd van dat hondje net als van Eric, al 30 jaar delen we lief en leed met twee kanjers van adoptiekinderen, een zoon (1993) en dochter (1998). O ja, ons gezin telt ook een paard, Cinderella. Ons huis heeft een postzegel als tuin, dus zij woont in een pension.

Mensen omschrijven mij als open, eerlijk, recht door zee en dat alles met een laagje humor. Lachen is nodig!

Blogs over het leven vind je bij I Love Life. Op LinkedIn vind je mijn cv.

Share This