Smelt die ijsberg!

 

en word REGISSEUR van jouw leven!

 

speciaal voor ondernemers die Jouw Ding = Jouw Vrijheid willen

Je ontdekt hoe je een beter evenwicht creëert
tussen persoonlijk en werk leven

Met hét boek  Smelt die ijsberg!

Ontdek stap-voor-stap hoe jij jouw blokkades kunt opruimen
zodat jij in jouw leven en onderneming het gewenste resultaat bereikt.

Ben jij ondernemer en wil jij
balans tussen werk en privé?

Is de verhouding zoek tussen werk en privé?
Zijn er terugkerende gewoontes die je hinderen in groei?
Wil jij een ander resultaat dan tot nu toe?
Wil jij jouw persoonlijk doel bereiken en je niet meer laten weerhouden door blokkades?

Dan zal je dingen anders moeten gaan doen. ‘Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg!’

Te beginnen met: een een andere blik en zonder oordeel naar je leven en werk kijken.

Hoe? Ontdek wat jouw grootste ijsberg is en ga aan de slag. 

Lees
Smelt die ijsberg! en GA DOEN! Gebruik dit boek als stappenplan om weer regisseur te worden over jouw onderneming én leven.

We weten vaak dat we het doen, uitstellen. Maar toch, het leidt zo lekker af….

Als je andere resultaten wilt, zul je dingen anders moeten gaan doen. Je kunt niet in één keer ‘alles’ veranderen. Doe het stap voor stap en leer één gewoonte per keer aan.

Een actie is altijd een succes. De resultaten zijn gewenst of ongewenst. Ongewenste resultaten kunnen gecorrigeerd worden.

Je betaalt GEEN administratie- en verzendkosten.

Dit is waarom jij dit boek wilt lezen:

We veranderen vaak van baan, huis, sport, auto, partner of vrienden, maar onszelf veranderen we nooit. Veranderen is de sleutel naar een gezonder en succesvoller leven en “Smelt die ijsberg” is de meest complete en praktische handleiding die je zult vinden tussen alle managementboeken. Geen ingewikkelde theorieën, het leest makkelijk en je kunt de START & GO methode direct en stap voor stap toepassen. Een aanrader voor iedereen die zijn potentie volledig wil benutten.

Hugo Bakker

Expert in Online Expertise, Hugo Bakker.com

Een ondernemer zonder zelfkennis verliest inspirerend en verbindend vermogen. Daarom is het boek van Michaëla een aanwinst. Het komt voort uit een praktijk waar, op integere wijze, mensen begeleid worden in het versterken van het nemen van regie over hun eigen leven op basis van zelfinzicht. De START&GO-methode biedt mensen een richting en houvast om het heft in eigen hand te nemen. Het daagt mensen uit om in beweging te komen in plaats van naar anderen te wijzen als het leven niet biedt wat ze ervan verwachten.

Prof. dr. André Wierdsma

Emeritus Hoogleraar Organiseren en co-creëren, Nyenrode Business Universiteit

Michaëla Wierdsma – Stok achter de Deur Coach | auteur Smelt die ijsberg!

Net als jij was ook ik zoekende naar een goede balans. Wie ben ik en waar wil ik naar toe. En op momenten dat ik dacht dat ik het gevonden had, kwam er een uitspraak, opmerking of afwijzing waardoor ik in mijn schulp van onzekerheid ging zitten. De gevolgen van twintig jaar pesten was mijn grootste blokkade

Pas op het moment dat deze ijsberg direct invloed had op mijn zoon, was ik bereid die ijsberg onder ogen te zien. Ik nam een besluit en ben ik in het diepe gesprongen. Niets was meer hetzelfde. Eindelijk ging ik MIJN leven leven. Onder die steen vandaan en doen. Gebruik maken van mijn talenten in plaats van mij onder te laten sneeuwen.

Jou inspireren en je te helpen om jouw persoonlijke ijsbergen te smelten is de drive achter mijn boek Smelt die ijsberg! Ook jij kunt de regisseur van je eigen leven worden!

Dit is wat zij ervan vonden:

Veranderen van je gewoonten is niet eenvoudig, ons onderbewuste is hiervoor gewoon te sterk. Michaëla geeft ons een handleiding om dit toch voor elkaar te krijgen: de Start&Go-methode. Op zich niet revolutionair, maar wel heel praktisch en haalbaar. Met duidelijke voorbeelden, instructies en een stap-voor-stap aanpak neemt ze je mee door het totale veranderingsproces. Er is wel een voorwaarde: je moet het echt willen, met andere woorden je moet zelf de wilskracht meebrengen (al is dit natuurlijk niet meer dan logisch)

Persoonlijk heb ik weer meer inzichten gekregen in mijn blokkades om mijn doelen te bereiken en heb veel geleerd van Michaëla’s aanwijzingen en tips. Dit boek staat al geagendeerd om nog een keer te lezen, ik weet zeker dat ik de tweede of derde keer er weer nuttige verbeteringen voor mijzelf uithaal.

Marc Castricum

Business Develepment Manager

Een prettig leesbaar boek vol praktische zaken, maar ook persoonlijke verhalen waarin je jezelf kunt herkennen. Uiteraard spraken de hoofdstukken Doelen stellen en Timemanagement me enorm aan. En de uitspraak “Hijs de humorvlag”! Ondertussen kun je ook nog concreet aan de slag met de Start&Go-methode. Nu gaat het lukken!

Carla van Wees

Ik heb het boek met veel belangstelling gelezen. Het leest makkelijk weg en de opdrachten zijn duidelijk. Het handigste is om eerst het gehele boek te lezen en daarna opnieuw beginnen en de opdrachten uitvoeren. De opdrachten stellen je werkelijk in staat om iets te veranderen. Het geeft je ook de kracht om een buiten de comfortzone te bewegen. Al met al kan het boek zeker aanbevelen! Bedankt Michaela!

Antoinette

Wil jij Beter in Balans zijn?

Wil jij JOUW leven leiden?

Lees Smelt die ijsberg! en ga DOEN!

Praktische informatie:

Na het aanmelden en betalen van de administratie-en verzendkosten komt mijn boek zo snel mogelijk naar je toe. Wil je ook graag een persoonlijke boodschap in het boek. Mail dan direct na bestellen naar michaela@michaelawierdsma.nl 

Nu GEEN adm.-en verzendkosten van € 7,00.

Wie wil verandering – iedereen wel ergens in… Wie wil veranderen? – niemand… veranderen is lastig, moeilijk en soms zelfs frustrerend. In dit makkelijk leesbaar boek neem Michaëla je mee op een reis. De reis bevat talloze tips en handvatten om verandering te bewerkstelligen en gemakkelijker te maken.

Rob van Overbruggen Ph.D.

Cybersecurity & Health Expert, Digital Sentinel

Share This