Hoe je van je dieptepunt je hoogtepunt maakt

Winnaar uit de diepte

Succesvol zijn als vrouw in de baggerwereld. Dat én haar verhaal over faillissement werd de aanleiding voor deze podcast.

Bianca van Rooij, van Rooij Waterbodem Advies, zat zo aan de grond dat haar hond haar redding was.

Baggeren is haar werk, maar bagger binnen houden is er niet meer bij. Ze is open en eerlijk over haar ervaringen welke dan ook gelijk haar motto geworden is in haar leven en ondernemen.

Hieronder vind je een inspirerende podcast over trouw, doorzetten, vrienden en houden van jezelf. Met tegelijkertijd een kijkje in de wereld van baggeren.itunes podbean

 


Michaëla Wierdsma

Michaëla Wierdsma

NB: Ben jij ondernemer, heb je een inspirerend verhaal en wil je dat vertellen? Neem dan contact op met mw@imichaelawierdsma.nl Wie weet ben jij de persoon die wij zoeken.

6 gedachten over “Bianca de Rooij: winnaar uit de diepte”

  1. Michaëla Wierdsma

   Hoi Saskia, wat ontzettend leuk dat je geluisterd hebt. Inderdaad motiverend én inspirerend. Bedankt voor je reactie het is een compliment naar Bianca en naar de interviewer toe. Top.

 1. tiny en riky van rooij

  Geweldig interview zo open en eerlijk, wij zijn er heel trots op dat ze onze dochter is en wensen haar alle succes toe.
  groetjes

  1. Michaëla Wierdsma

   Met recht kunt u trots zijn op uw dochter. Ze is fantastisch bezig en vergeet nimmer waar ze vandaan komt. Geniet van elkaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoge standaard
Community leven

Hoge standaard

Hoe hoog leg je de lat? Wat als je ‘m niet haalt? En wat is eigenlijk standaard? Het zijn allemaal vragen die je tegenkomt als je met een groep mensen samenwerkt.

Lees verder »
Scroll naar boven