Michaela Wierdsma - Wilhelmus Hoekstra

Wilhelmus Hoekstra: ondernemen is je ego voorbij gaan

Wilhelmus Hoekstra, beter bekend als ‘De Oranje Man’, heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. Onbewust heeft hij zich geweldig in de markt gezet door één plus één op te tellen! Met oranje als lijfkleur zingt en speelt Wilhelmus om mensen te verbinden. Met elkaar, met muziek, met verleden en met plezier in een heel bijzondere doelgroep. Inmiddels is zijn agenda zo vol, dat hij hele bewuste keuzes kan maken.

AanpassenMichaela Wierdsma - Wilhelmus Hoekstra

Aanpassen is een rode draad in het leven van Wilhelmus. Wim was nog een kleuter toen zijn ouders overleden, daardoor werd aanpassen aan nieuwe situaties een natuurlijk gegeven. Aardig gevonden worden liep daarmee hand in hand. En met een natuurlijke charme en plezier op het podium zou je toch zeggen dat aanpassen een geweldige eigenschap is.

Dat is het, tot…. het moment dat Wim werd teruggefloten. Door zijn relaties en door zijn gezondheid. Een radicale omslag volgde.

In deze podcast verteld Wim wat hem drijft, zijn succestips, hoe hij aanpassen nu begrenst en waarom hij nooit meer stilstaat.

podbean

De podcast is via zoom.us opgenomen. De foto’s zijn gemaakt na een optreden van Wilhelmus bij mijn tante in Tilburg. Hij trad daar op voor een groep ouderen die dementeren. Elke keer ontroert het me weer hoe Wilhelmus verbinding maakt met zijn muziek. De passie en liefde voor zijn vak en medemens straalt van hem af.

Ondernemen met passie in de zorg. Ik ben benieuwd welke tips jij uit dit gesprek meeneemt.

Op jouw passie!

Michaela Wierdsma
NB: wil jij meer weten over Wilhelmus Hoekstra, De Oranje Man? Kijk dan op zijn website De Oranje Man

Scroll naar top