Vragen kun je leren

Ga in gesprek met jezelf en met anderen. Wat wil je, wie kan dat al en ga op ontdekkingstocht. Het is Sonja van Beveren, effectief leiderschapscoach, ten voeten uit. De term lerende leiders is op haar lijf geschreven.

Als een na jongste van negen kinderen is observeren en zelf keuzes maken haar natuurlijke strategie geworden. En al lerende ontdekte ze dat ook luisteren naar gevoel een keuze is. In de podcast vertelt Sonja waar het volgen van andermans keuzes negatieve gevolgen had voor haar. Tussendoor geeft ze tips waar je als lerende leider direct mee aan de slag kan.

podbean

Deze podcast is met behulp van zoom opgenomen.

Ik ben benieuwd welke inspiratie jij voor jouw leiderschap uit deze podcast haalt. Schrijf jouw reactie in het commentaarveld hieronder.

Op jouw leiderschap!

Michaela Wierdsma
NB: wil je meer weten over Sonja van Beveren, klik dan op deze link of koop direct haar boek via 

3 gedachten over “Sonja van Beveren: ga in gesprek en ontdek je leiderschap”

  1. Sonja van Beveren

    Dankjewel Michaëla voor dit inspirerende gesprek en jouw verrassende vragen die mij aan het denken zetten. En helpen om met antwoorden te komen die ertoe doen en belangrijk zijn. Van begin tot eind. Want één van de mooiste antwoorden, om ook zelf te onthouden, geef ik tegen het eind. ???

    1. Michaëla Wierdsma

      Fijn dat je reageert Sonja, het was bijzonder prettig dat ik je alles mocht vragen en dat je de tijd nam om te antwoorden. Het gesprek heeft mij aan het denken gezet. Met dank voor jouw inspiratie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoge standaard
Community leven

Hoge standaard

Hoe hoog leg je de lat? Wat als je ‘m niet haalt? En wat is eigenlijk standaard? Het zijn allemaal vragen die je tegenkomt als je met een groep mensen samenwerkt.

Lees verder »
Scroll naar boven