Roy Martina - Michaela WierdsmaVan arts naar ondernemer en terug!

Hoe een beweging voorbij de missie gaat

Arts, sporter en ondernemer leeft Roy Martina een actief leven. Op zijn 65e is hij van plan om nog 50 jaar door te gaan.

Piramides bouwen en verschillende energieën samen laten vallen. Dat is de nieuwe beweging die de wereld nodig heeft.
Focus brengen de juiste mensen op zijn pad om zijn droom, wens en doel te bereiken. En dat met slechts 4 uur werken per dag…

Zijn verhaal kun je beluisteren in onderstaande podcast.

podbean

Op jouw beweging!

Michaëla Wierdsma

9 gedachten over “Roy Martina: verder dan je missie alleen!”

 1. Hi Michaëla,
  Wat een leuk, inspirerend gesprek, ik heb er met plezier naar geluisterd!
  Ook er voor mezelf waardevolle boodschappen uit gehaald.
  Dank je wel!!

  1. Michaëla Wierdsma

   Top Robert, fijn dat je geluisterd hebt én er voor jezelf waarde in hebt gevonden. Dat inspireert mij weer om nieuwe mensen te interviewen. Dank voor jouw feedback.

 2. MIchaëla je bent een Kanjer! Wat knap dat je Roy Martina hebt weten te strikken voor een interview. En wat ik in jou bewonder is dat je alle regels aan je laars lapt. Je parafraseert dat het een lieve lust is. Daarbij bespeur ik ook de toon van een andere lieverd uit onze groep. Ik vertel je persoonlijk wel wie ik bedoel. En wellicht is Roy erg gecharmeerd geweest van jouw manier van vragen en doorvragen én die lieve enthousiaste toon. Monteren vraagt veel tijd. Maar je kunt het. Nogmaals, ik bewonder je. En nog een complimen: je hebt een uitstekend verstaanbare stem voor een podcast. Ik blijf je volgen. Dank je wel, en tot snel!

  1. Michaëla Wierdsma

   Ha die Saskia, wat lief dat je reageert. Je hebt duidelijk het interview uitgeluisterd. Dank voor jouw enthousiasme en complimenten. En eerlijk gezegd, geen idee wat de regels zijn, dus als ik iets aan mijn laars lap….ik heb slippers aan. Dat parafraseren, ik heb het even opgezocht. Als ik iets niet snap of het niet duidelijk voor me zie, dan herhaal ik het in mijn eigen woorden en als daar bevestigend op gereageerd wordt heb ik mazzel en anders graag nog een keer uitleggen. Gelukkig heeft Roy humor en geduld.
   Ik hanteer maar de stelregel dat er geen domme vragen bestaan, het enige domme is dat je niet vraagt als je iets niet begrijpt.
   Fijn dat je me blijft volgen, tot gauw dus.

 3. Hallo Michaela, ik heb het terwijl ik wat anders aan het doen was opgezet en afgeluisterd. 1 uur is wel behoorlijk lang om serieus naar te luisteren. Ik heb af en toe wat moeite met de stellende Amerikaanse toon van succes maar zoals hij zelf zegt. Hoe succesvoller je bent, des te meer mensen kritiek op je zullen hebben. Voel je hier dus niet persoonlijk aangevallen. Vond ik opvallend en interessant!
  Ook het ondernemen met Risk-reversal – dat doe ik al heel lang gewoon 100% tevredenheidsgarantie – ben je niet tevreden dan betaal je wat het jou waard is. Zo hou je het risico bij jezelf en verder zorg ik natuurlijk wel voor heel veel referenties zodat de mensen door hebben dat het goed is wat ik doe.
  Verder ben ik echt nog een kleinere ondernemer en dit verhaal is af en toe nog een beetje ver van mijn bed show – echt gericht op het grotere internationale ondernemen.
  Belangrijke les aan het eind – zorg dat jezelf grip houdt op je eigen visie en onderneming en geef dat niet zomaar uit handen aan een investeringspartner – want geld op korte termijn is nooit de drijfveer. Anders zit je in een gouden kooi. Daar kan ik mij wel in vinden want ik doe graag dingen op mijn eigen manier en haal daar zoveel arbeidsvreugde uit. Leuk dat je dit zo opzet. Een volgende mag van mij wel iets korter. Fijne dag en ik kom als de tijd daar is graag een keer spelen in je eigen TV show! Wilhelmus

  1. Michaëla Wierdsma

   Geweldig Wilhelmus, jou te zien optreden in mijn TV show. Byond imagination kijken. Het is wat! Houd je vast aan je eigen basis zodat dat wat jij met hart en ziel doet zelf in de hand kan houden.Mooi dat jij je daar ook in kunt vinden. En je ziet welk een succes jij hebt met jouw muziek. Je draagt echt bij aan een wereld vol zonnetjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoge standaard
Community leven

Hoge standaard

Hoe hoog leg je de lat? Wat als je ‘m niet haalt? En wat is eigenlijk standaard? Het zijn allemaal vragen die je tegenkomt als je met een groep mensen samenwerkt.

Lees verder »
Scroll naar boven