Als je eenmaal bepaalde kennis hebt, kun je deze niet meer ongedaan maken.

Dat is de rode draad in het leven van Paul Hendriksen. Als voormalig journalist kwam de milieu problematiek op zijn pad. Transitieduurzaamheid en de kennis die hij daarover verworven heeft doorgeven, is de kern van zijn bestaan, zowel persoonlijk als zakelijk.

In dit gesprek komt zijn aardehuis in Olst ter sprake, evenals Extinction Rebellion en zijn persoonlijke zoektocht naar een leefbare samenleving en hoe deze dagelijks vorm te geven. Er zijn zoals Paul zegt, van die ‘ongenaakbare klussen die anekdotes worden zodra die berg geklaard is’. 

De samenleving is volgens Paul ingericht om mensen af te leiden om bewust met dingen om te gaan. Al geeft ook hij toe, soms boter op zijn hoofd te hebben.https://michaelawierdsma.podbean.com/mf/play/hse8id/podcast_aud_Paul_Hendriksen_def.mp3

podbean
Apple podcast

Deze podcast komt voort uit mijn persoonlijke belangstelling en zoektocht naar een lage ecologishe voetafdruk.

Wat is jouw inspiratie uit deze podcast? Laat het weten in het reactieveld hieronder. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Op jouw inspiratie!

Michaela Wierdsma


NB: wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe inspirerende podcast over de mens achter het succes? Schrijf je dan in via het contactformulier hiernaast. 

NB2: Wil je meer weten over Paul Hendriksen, zijn trainingen en projectbegeleiding, kijk dan op zijn website Inclusief Services.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoge standaard
Community leven

Hoge standaard

Hoe hoog leg je de lat? Wat als je ‘m niet haalt? En wat is eigenlijk standaard? Het zijn allemaal vragen die je tegenkomt als je met een groep mensen samenwerkt.

Lees verder »
Scroll naar boven