Patrick Kicken leeft zonder stress

Financieel vrij en Leven Zonder Stress wie wil dat niet?

Patrick Kicken heeft het, al vroeg het de nodige offers.Michaëla Wierdsma - Patrick Kicken

Podcast Koning Patrick Kicken is radiomaker pur sang. Op zijn 21e was hij al te horen op landelijke radiostations als 3FM en Radio Veronica. In 1998 begon hij als een van de eersten in Nederland met een website met grappige filmpjes en linkje.

Het leven lachte hem toe. Hij werd voor van alles gevraagd, liep met de mooiste vrouwen over de rode loper bij premières, schreef vier boeken en genoot van alle facetten in het leven. Tot hij in 2015 ziek thuis kwam te zitten. Het was, zo vertelt hij in de podcast, alsof hij 40 jaar in 20 jaar had gepropt. Het was op!

En nu….hij is financieel vrij, maakt al 9 jaar podcasts en is vooral actief in een Leven Zonder Stress.

Patrick vertelt vanuit zijn ‘man-cave’ ontspannen over de man achter de stem van Radio Veronica. 

 

podbean

Op jouw leven zonder stress!

Michaela Wierdsma
NB: wil jij meer weten over Patrick Kicken, ga naar kicken.com of naar de podcast Leven Zonder Stress

9 gedachten over “Patrick Kicken: Leven Zonder Stress”

  1. Michaëla Wierdsma

   Dank je wel Renée, ik ben vereerd dat je deze uitzondering hebt gemaakt. Wat fijn dat je het een mooi gesprek vond. Welke tip heb jij uit dit gesprek met Patrick gehaald voor jouw business en/of leven?

   1. Cornelia van Wezel

    Ik voelde me de hele dag al een beetje ongelukkig.
    Ik luister zojuist naar jou en Patrick en ziedaar! Het wonder is geschiedt.
    Voel me helemaal rustig.
    Ben weer blij dat ik leef.
    Waauw!Dank jullie wel!

    1. Michaëla Wierdsma

     Heerlijk Cornelia, wat super dat je deze ervaring hebt. En dank voor je bericht op deze podcast. Het geeft me een glimlach op mijn gezicht. Een mooie bevestiging van waarom ik deze podcasts doe! Het geeft me een glimlach op mijn gezicht.

 1. Dit is echt boeiend. Er zit zoveel meer achter de stem van weleer. Ik luisterde met plezier naar zijn shows. Nu stem ik af op de podcasts. Elke keer een feestje. Dank voor dit achtergrond interview. Fijn.

  1. Michaëla Wierdsma

   Dank je wel voor je compliment Erika. Het is inderdaad nu de mens achter de stem. Ik ben blij dat je het een fijne podcast vond. Luister ook eens naar de andere podcasts, er zitten hele verrassende bij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoge standaard
Community leven

Hoge standaard

Hoe hoog leg je de lat? Wat als je ‘m niet haalt? En wat is eigenlijk standaard? Het zijn allemaal vragen die je tegenkomt als je met een groep mensen samenwerkt.

Lees verder »
Scroll naar boven