‘Ik ben verliefd geworden op de aarde’

Maarten Nijman is zoals hij dat zelf noemt een verbeterman. Zowel werkgerelateerd, hij helpt bedrijven hun processen te verbeteren, als persoonlijk. Maarten is transitieaanjager bij Our New Economy, de internationale groep die een verbetering in het economisch stelsel wil.

Deze transitie begon op het moment dat hij verliefd werd op de aarde. ‘Ik was jaren lid van milieudefensie en legde het doorgebladerde blad netjes bij het oud papier’ verteld hij. Het voelde als een aflaat. Totdat hij werkelijk het blad ging lezen. Dan kun je niet meer niet weten. Daar waar je verliefd op bent, beduvel je niet!

Maarten gelooft in transitie en in verbeterprocessen. Degene die zeggen dat kleine beetjes niet helpen wijst hij op het feit dat er in Nederland al 500 lokale energie coöperaties zijn. Hij omarmt dan ook de quote: Willen de mensen die zeggen dat het niet kan, de mensen die doen niet in de weg lopen!

Deze podcast over succes, mildheid, consuminderen, muziek en geluk is een gesprek geworden met ideeën en inspiratie voor jou als mens, om te doen en soms ook gewoon te laten.

podbean
podcast

Laat je inspireren door deze bijzondere ondernemer die met humor, nuchterheid en geweldige energie transitie activeert in werk- en persoonlijke processen.

Op jouw inspiratie!

Michaela Wierdsma


NB: wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe inspirerende podcast over de mens achter het succes? Schrijf je dan in via het contactformulier hiernaast. 

NB2: Nieuwsgierig geworden naar Maarten Nijman, klik op deze link om om meer over zijn werk te ontdekken. Wil je meer weten over Transitie Castricum, klik dan op deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoge standaard
Community leven

Hoge standaard

Hoe hoog leg je de lat? Wat als je ‘m niet haalt? En wat is eigenlijk standaard? Het zijn allemaal vragen die je tegenkomt als je met een groep mensen samenwerkt.

Lees verder »
Scroll naar boven