Van carrière tijger naar op reis naar een betere wereld

Voormalig carrière tijger Linda Tops-Miete heeft haar missie gevonden. Niet carrière, geld verdienen en status opbouwen is belangrijk. Met ‘Lin on a mission’ verbindt zij mensen die verhalen hebben die werkelijk verschil uitmaken in de wereld.
Onder andere met DPPR Magazine verbindt ze inspirerende verhalen om vooral stapjes te zetten naar een sociale en duurzame wereld. Al heeft ook zij de nodige frustraties als het om duurzaamheid gaat.

Dit en meer verteld ze in deze podcast.

Voor het eerst heb ik buiten een podcast gedaan. Ondanks dat het heel rustig was aan het meertje, hoor je toch achtergrond geluid. Het is de natuur zeg maar 🙂 .

podbean
podcast

Wat zou jouw volgende stap zijn?

Op jouw inspiratie!

Michaela Wierdsma


NB: wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe inspirerende podcast over de mens achter het succes? Schrijf je dan in via het contactformulier hiernaast. 

NB2: Nieuwsgierig geworden naar Linda en DPPR Magazine, klik op deze link om meer over dit bijzondere tijdschrift te weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoge standaard
Community leven

Hoge standaard

Hoe hoog leg je de lat? Wat als je ‘m niet haalt? En wat is eigenlijk standaard? Het zijn allemaal vragen die je tegenkomt als je met een groep mensen samenwerkt.

Lees verder »
Scroll naar boven