Meer doen met minder

Meer doen met minder is concreet waar het blad Genoeg voor staat. Sinds Heleen van der Sanden hoofdredacteur en uitgever van dit bijzondere lifestyleblad is, is genoeg een dagelijks thema geworden.

Niet alleen wanneer je genoeg hebt, maar spreekt ze ook heel filosofisch over perfectionisme en succes. Heleen ging het uitgeversavontuur aan net voor de crisis van 2008. Een spannende tijd waarin ze ook geleerd heeft dat niet de hoeveelheid maar de kwaliteit telt. Óók dat is meer met minder.

Aan haar keukentafel in Oss kwamen er meer mooie uitspraken ter overdenking los: ‘voor een ander denken kan, maar voor jezelf is het voelen tot op de bodem en de grens voelen, uitputtend en ook goed’. Het leerde haar kijken van een andere kant naar succes.

In deze podcast wordt een tipje van de sluier opgelicht over de drijvende kracht achter Genoeg. Om af te sluiten met de woorden ‘er is meer dan genoeg aan liefde’.

podbean
podcast

Laat je inspireren door deze bijzondere ondernemer die met vallen en opstaan staat waar ze staat. Gelukkig aan het roer van Genoeg, omringd door een fijn team zonder wie zij niet kan zijn wie ze is.

Op jouw inspiratie!

Michaela Wierdsma


NB: wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe inspirerende podcast over de mens achter het succes? Schrijf je dan in via het contactformulier hiernaast. 

NB2: Nieuwsgierig geworden naar Genoeg. Klik op deze link en neem een gratis proefabonnement, je betaald alleen de verzendkosten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoge standaard
Community leven

Hoge standaard

Hoe hoog leg je de lat? Wat als je ‘m niet haalt? En wat is eigenlijk standaard? Het zijn allemaal vragen die je tegenkomt als je met een groep mensen samenwerkt.

Lees verder »
Scroll naar boven