Genes Shirima

Climb the Mount Kilimanjaro
and see the bottem from the top!

Genes Nolasco Shirima is de mountainguide by profession van Mount Kilimajaro Tanzania. In november was hij te gast in Nederland om oude vrienden te bezoeken, nieuwe te ontmoeten en te vertellen over zijn droom: mensen helpen hun droom waar te maken om de Kilimanjaro, de ’top roof of Africa’ veilig te beklimmen.

In de podcast verteld Genes niet alleen wie hij is en waar hij voor staat maar ook een aantal wijze lessen in leven en ondernemen en leven.

Eén van de waarden waar hij voor staat is zijn vertrouwen in God. Het kwam ook heel praktisch tot uiting: om 15.00 uur ging zijn telefoon af. Waar hij op dat moment ook mee bezig is, hij stopt en richt zich tot zijn mentor in een moment van stilte. Om daarna te vervolgen over de uitdaging waar een ieder voor staat:

‘Keep focusing on your goal.

You can always change your plan

but never changes your goal!’

podbean

Op jouw uitdagingen!

Michaela Wierdsma
NB: wil jij meer weten over Genes Shirima en het beklimmen van de Kilimanjaro? Kijk dan op zijn website LavaRockAdventure

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vrijmoedig Leven

Erkenning

Erkenning is wat iedereen nodig heeft. Van anderen, maar vooral van zichzelf. Een open en oprecht blog over onzekerheid en meer van dat soort gedonder.

Lees verder »
Scroll naar boven