Show your message to the world

Michaela Wierdsma - Esther Vree

Deze boodschap is Esther Vree van Your Social Eye, ten voeten uit. In deze persoonlijke podcast vertelt ze wat je als ondernemer juist moet laten zien. Het is als het ware je ‘plicht’ naar de mensheid.

Enthousiast, gepassioneerd en ook emotioneel vertelt Esther haar verhaal. Naast het waarom van haar overtuiging om je boodschap te vertellen geeft ze gelijk een aantal ondernemerstips. Tips over ontdekken waar je voor staat, storytelling én dat verkopen niets anders is dan de ander geven wat bij die persoon past!

podbean

Doordat de podcast in twee delen is opgenomen is er een gering geluidsverschil. Voor de boodschap die Esther te vertellen heeft maakt dat niet uit.

Ik ben benieuwd welke inspiratie én actie jij uit deze podcast haalt. Schrijf jouw reactie in het commentaarveld hieronder. Ik ben benieuwd naar jouw acties.

Op jouw zichtbaarheid!

Michaela Wierdsma
NB: wil je meer weten over Esther en Your Social Eye, klik dan op deze link of download haar gratis e-boek over meer klanten door Your Visual Storytelling.

11 gedachten over “Esther Vree: do it with passion or not at all!”

  1. Michaëla Wierdsma

   Dank Ronald voor het compliment, zowel naar Esther als naar mij toe. Fijn dat dit gesprek je inspireert. Graag lees ik welke actie jij als eerste gaat nemen naar aanleiding van de inspiratie. Hartegroet, Michaëla

 1. Ik vond het geweldig om te doen Michaëla! Nogmaals dank voor jouw uitnodiging hiervoor. Zonder vooraf te weten wat jij mij zou vragen, ben ik erin gestapt. Een lach en een traan, that’s me 🙂 Ook in deze podcast, mijn eerste podcast ever.

  1. Michaëla Wierdsma

   Heerlijk je enthousiasme. Dank voor vertrouwen om jouw verhaal te mogen delen. Het was een fijn gesprek met gelijk een aantal mooie tips. Tof.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoge standaard
Community leven

Hoge standaard

Hoe hoog leg je de lat? Wat als je ‘m niet haalt? En wat is eigenlijk standaard? Het zijn allemaal vragen die je tegenkomt als je met een groep mensen samenwerkt.

Lees verder »
Scroll naar boven