De mindset van een topsporter

Van schaatser naar succesvol ondernemer

Topsporter, zanger en ondernemer Erik Hulzebosch heeft zich een levensvisie eigen gemaakt die leidt naar succes. En dat is: willen.

Het werkelijk willen bereiken van de top, maakt dat Erik op 46-jarige leeftijd al kan terugkijken op een geslaagde carrière en volmondig kan zeggen: ‘I Love Life’.

In de podcast verteld hij met zijn karakteristieke stem hoe hij, met vallen en opstaan, van verliezen winnen heeft gemaakt. Hij onthuld daarbij zijn geheim van:

‘Dat wat mij zo enorm gelukkig maakt, daar wil ik zijn’

Deze en meer mooie uitspraken kun je beluisteren in onderstaande podcast.
itunes podbean

 

Op jouw prioriteit!

Michaëla Wierdsma

3 gedachten over “Erik Hulzebosch: willen is prioriteit nummer 1!”

  1. Wat een heerlijke nuchtere ondernemersadviezen van Erik! Ondernemen is topsport. Het gaat om het ontspannen meedoen, het beleven, vallen, opstaan, goed voorbereid zijn, zorgeloos zijn. Marketing doen en gewoon lekker jezelf zijn. Beetje geluk ook. Talent of doorzettingsvermogen of risico nemen of willen winnen? Doe het goed of doe het niet. Trek je niets aan van wat anderen over je zeggen. Ken jezelf. Leven en laten leven. Geniet van wat er is en waar je interesse ligt. Helemaal mee eens! Gaaf interview Michaela, dankjewel!

    1. Michaëla Wierdsma

      Dank je wel voor compliment Jacqueline. Erik ik is een ondernemer pur sang die zijn sterke en minder sterke kanten kent. Hoe beter je jezelf kent, wilt kennen, hoe mooier het resultaat is van je inspanningen.
      Erik is er een mooi voorbeeld van en lekker nuchter. Ik hou er van!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoge standaard
Community leven

Hoge standaard

Hoe hoog leg je de lat? Wat als je ‘m niet haalt? En wat is eigenlijk standaard? Het zijn allemaal vragen die je tegenkomt als je met een groep mensen samenwerkt.

Lees verder »
Scroll naar boven