In gesprek over Leven In Een Community

‘Wil jij wat vertellen over hoe het is om te wonen in een community?’ Dat was nog de vraag voor ik mijn verzoek kon stellen. Natuurlijk wil ik dat. Ik ben er enthousiast over.

Het BNNVARA radio 1 programma met Patrick Lodiers ‘De Nieuws BV’ had een item over de crisis in de huizenmarkt. Het gesprek ging met de schrijvers Arie Lengkeek en Peter Kuenzli die hun boek ‘Operatie Wooncoöperatie’ de dag ervoor aan de minister van volkshuisvesting hadden overhandigd.  Ze hadden ook iemand nodig die al in een wooncoöperatie woont en hoe dat zou is.

Oké, ik had geen hoofdrol, maar het was wel een mooie start van in het nieuws zijn dan alleen blogs en podcasts.

Het het onderwerp spreekt mij aan, en daarnaast is het super om mijn enthousiasme over wonen en leven in een community weer te geven.

Het fragment kun je via deze link beluisteren. Bij minuut 4.34 hoor je mij, echter luister eens naar het hele verhaal. Woningcoöperaties zijn zeker een interessante oplossing voor de woningnood die bestaat. Veel luisterplezier.

Hartegroet,
Michaela Wierdsma

PS: zoek jij nog een enthousiaste spreker over wonen, werken en leven in een community, neem dan contact op met mij. 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoge standaard
Community leven

Hoge standaard

Hoe hoog leg je de lat? Wat als je ‘m niet haalt? En wat is eigenlijk standaard? Het zijn allemaal vragen die je tegenkomt als je met een groep mensen samenwerkt.

Lees verder »
Scroll naar boven