Business Intensive

Het programma voor mensen met lef en levenslust om meer impact te maken met zakelijke en persoonlijke groei.

Meer impact met je leven en onderneming

Ontdek de eenvoud van een goede planning.

Ontdek de rust van je uitbesteden?

Ontdek de ontspanning en plezier van groei zakelijk en persoonlijk.

Bouwen aan je leven is loslaten en groeien

Vaak krijg ik de vraag: hoe kan ik groeien zonder alles los te laten?

Als coach help ik jou om deze vraag te beantwoorden en te ontdekken waar jij plezier in beleeft en wat je liever uitbesteed. Zodra je dat helder hebt, kun je de volgende stap zetten om daadwerkelijk te groeien in je leven én onderneming. Dusdanig dat niet alleen je onderneming groeit, maar je ook ook persoonlijke groei ervaart. Het een kàn niet zonder het ander.

Het bijzonder is dat juist succesvolle ondernemers de volgende stap voor zakelijke groei niet durven zien. Zoveel ideeën en even niet weten welke van waarde is voor hun doel.

Zo ontmoette ik een succesvolle natuurgeneeskundige. Hij liep leeg op de vele uren die hij maakte en hij zocht een manier om meer mensen te kunnen bereiken en minder uren te werken. 

‘Ik voel dat ik dat wat ik mijn cliënten vertel niet meer zelf doe’ was zijn verhaal. Hij had een blinde vlek ontwikkelt op zijn waarom en hoe. 

 

 

De blinde vlek

Die blinde vlek is waar het bij de volgende stap vaak om draait.
Men is vanuit een passie een onderneming begonnen, ze zijn succesvol in hun vakgebied en zijn daarnaast ook nog bezig met werkzaamheden die vooral bij het ondernemen horen en niet bij het vak. En dan rijst de vraag, hoe kan ik terugkeren naar mijn vakgebied en hoe kan ik toch groeien met mijn onderneming. Hoe kan ik minder tijd besteden aan mijn onderneming en toch groeien. Maar ook, hoe bereik ik een betere balans tussen werk en privé.

Om uit die impasse te komen is het slim om een ander naar je bedrijf te laten kijken.

De kracht van overzicht

Door overzicht te krijgen op wat je reeds bereikt hebt én te ontdekken waar je naar toe wilt wordt de blinde vlek een zichtbare vlek.

Dan is het mogelijk om je passie en je waarom te herontdekken en gerichte stappen te kunnen zetten om te groeien in je onderneming én in je persoonlijk leven.

De blinde vlek wordt gevuld met passie en enthousiasme. Het vuur van ondernemen wakkert weer aan.

Het vraagt lef om je blinde vlek zichtbaar te maken. Het vraagt focus en doelgerichtheid om dat wat zichtbaar is los te laten en tegelijkertijd te groeien.

Deze zichtbaarheid en aanpak is alleen geschikt voor mensen die buiten de kaders durven te kijken!

Michaela Wierdsma passie

Start & Go

Signaleer:
Hoe sta je er nu voor in je onderneming en persoonlijk leven. Je kunt nog zo succesvol zijn, als je degene bent die zondags het vlees snijdt is er toch iets niet goed gegaan.

Traceer:
Waar zitten de hiaten in je onderneming en/of leven.

Analyseer:
De oorzaak van een hiaat zit vaak dieper, het is de valkuil waar je (on)bewust in trapt. 

Recapituleer: 
Dicht de valkuil. Deze houdt jouw groei tegen.

Toekomst:
Richt je op de toekomst. Met een helder overzicht met duidelijke toekomstgericht plan kun je de stappen zetten die voor jou nodig zijn.

GO….. ZET die stap, er is geen enkel excuus meer om niet te doen. Jouw resultaat ligt binnen handbereik.

Jan Everts
Jan Everts@username
Lees verder
Ik liep vast in het stellen van mijn doelen voor het komende jaar. Altijd wel een reden om niet door te gaan. Ik ben nu gestart met het stellen van mijn doelen samen met Michaëla. Zij weet middels haar Start & Go methode feilloos aan te sluiten bij de behoeften en door te prikken daar waar nodig. Zij is voor mij de bekende stok achter de deur. Professioneel met gevoel en oog voor de mens.
Michaela Wierdsma

Wie ben ik?

Gekscherend noem ik mijzelf we een diepFries, geboren en getogen in Friesland. Nuchter, praktisch en no-nonsens.

Met beide voeten sta ik in de klei en de droge humor stroomt door mijn bloed. Nadat ik op mijn 18e naar de USA was uitgevlogen, organiseerde ik na mijn opleiding reizen bij een reisorganisatie, werkte ik als secretaresse bij een off-shore bedrijf en begon mijn eigen praktijk als natuurgeneeskundig therapeut tijdens het opgroeien van mijn kinderen.
Overzicht en structuur aanbrengen is mij van nature gegeven. Organiseren, ik word er blij van. Van de reizen om onze kinderen te adopteren, het opzetten van een focusgroep tot bouwcoördinator bij de eco community LiberTerra.

De rode draad in alles wat ik deed en doe is overzicht maken met het einddoel voor ogen om zo de volgende stap te zetten.

Door deze achtergrond op zakelijk en persoonlijk gebied herken ik waar jij tegen aanloopt. Mijn hart maakt een sprongetje om chaos om te zetten naar overzicht en dan doen. Het is echt zó leuk om dan het resultaat te ervaren. Ik gun dat jou ook.

De lemniscaat van ondernemen is nooit stilstaan, maar van je fouten leren, je wonden likken en opnieuw gaan doen. 

Michaëla Wierdsma

Ben jij eraan toe om te groeien?

Wil jij nu eindelijk doen wat werkelijk jouw ding is?

Ben jij toe aan de volgende stap in je onderneming? Wil jij daarbij balans hebben tussen werk en privé?

Dan is dit het moment om overzicht te maken en de juiste stappen te gaan zetten.

Kies voor jouw leven!

Kies voor jouw onderneming!

Kies voor lef én leuk!

Kies voor resultaat!

Kies voor Business Intensive: hét intensive maatwerk programma.

Neem vrijblijvend contact op

  Wil je meer weten over dit unieke Business Intensive programma? Of wil je hier graag een keer over zoomen? Laat dan je gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

  Je naam

  *

  Je email (dan kan ik je terug mailen)

  *

  Je telefoonnummer

  Je vraag

  Scroll naar boven