GRATIS* boek Smelt die ijsberg!

Los jouw onbewuste blokkades op met de Start&Go methode.

Klik op deze link en ontdek hoe jij stapsgewijs jouw blokkades kunt aanpakken.

* je betaalt alleen administratie-en verzendkosten

Alles om jou te helpen 

met FOCUS HOUDEN in 

jouw onderneming en leven

Hoe fijn is het dat ik je op deze pagina van mijn website mag begroeten. We zijn in verbinding met elkaar. Nu al via een persoonlijk of online contact of gaan binnenkort met elkaar in verbinding doordat ook jij wilt focussen op wat jij werkelijk wilt.

Focus Houden is de rode draad in mijn leven en ondernemen. Ik ontdekte dat nadat ik besefte dat ik focus houden een natuurlijk proces is voor mij. Bij zowel privé: van adopteren van een kind tot het fietsen van de Alpe d’Huez, als zakelijk: van het opzetten van een succesvolle praktijk tot het schrijven van mijn boek Smelt die ijsberg!, is focus houden de basis.

Daar help ik jou mee. Dat doe ik middels een aantal programma’s:

 

Gratis producten

Ik heb verschillende e-boeken en checklisten gemaakt. Deze kun je gratis downloaden en daar actie op ondernemen. Deze gratis producten zijn op meer dan focus houden gericht. Via deze pagina kun je downloaden wat voor jou van toepassing is.

Boek Smelt die ijsberg!

Dit boek is een fysiek boek. Smelt die ijsberg! Los jouw onbewuste blokkades op met de Start & Go methode, helpt je om inzicht te krijgen in wat jou hindert om daadwerkelijk focus te blijven houden. Welke blokkade (ijsberg) ligt in de weg. Aan de hand van deze methode kun je ZELF je ijsberg smelten. Via deze pagina kun je mijn boek bestellen.

Business Sparren

Soms wil je gewoon even sparren om te je ‘blinde vlek’ te zien. Na een sparmoment kun je weer verder. Er zijn verschillende mogelijkheden voor. Klik op deze link om dat te ontdekken.

Focus On Business Mastermind Groep

Deze mastermind groep is voor ondernemers die al wat verder zijn met ondernemen en graag feedback willen ontvangen op hun ideeën en acties. Terminologie als funnels, know-like-trust, optin zijn geen issues. Informatie over deze groep kun je hier vinden. Wil je weten of het voor jou van toepassing is, neem dan contact met mij op via michaela@michaelawierdsma.nl of via de contactpagina.

Online Programma

Je kunt heel veel zelf leren zonder dat je er direct hulp bij nodig hebt. Met het online programma Focus Houden Doe Je Zo, help ik je om stap voor stap jezelf verder te ontwikkelen in je EIGEN tempo. Het programma is individueel, extra ondersteuning is er via de besloten facebookgroep.
De training gaat over meer dan focus houden. Hoe kun je focus houden als je niet weet waarop?

Via deze link ontdek je meer over de online trainingen.

VIP Coaching Programma

Dit programma is voor jou als je 1-op-1 coaching zoekt en wilt versnellen. Je leert van iemand met veel ervaring op het gebied van focus houden, coaching én dit kunnen toepassen op jouw situatie. Vul het formulier hieronder in, dan bel ik je…

Share This