Diensten Aanbod - Michaëla Wierdsma

GRATIS e-boek: Jouw Perfect Planning

Alles om jou te helpen

met OVERZICHT en STRUCTUUR in
jouw onderneming en leven

Hoe fijn is het dat ik je op deze pagina van mijn website mag begroeten. We zijn in verbinding met elkaar. Nu al via een persoonlijk of online contact of gaan binnenkort met elkaar in verbinding doordat ook jij wilt focussen op wat jij werkelijk wilt.

Overzicht en structuur is de rode draad in mijn leven en ondernemen. Ik ontdekte dat nadat ik besefte dat focus houden een natuurlijk proces is voor mij. Bij zowel privé: van adopteren van een kind tot het fietsen van de Alpe d’Huez, als zakelijk: van het opzetten van een succesvolle praktijk tot het schrijven van mijn boek Smelt die ijsberg!, is overzicht en structuur is de basis.

Daar help ik jou mee. Dat doe ik middels een aantal programma’s:

Michaela Wierdsma - boek

Boek Smelt die ijsberg!

Dit boek is een fysiek boek. Smelt die ijsberg! Los jouw onbewuste blokkades op met de Start & Go methode, helpt je om inzicht te krijgen in wat jou hindert om daadwerkelijk focus te blijven houden. Welke blokkade (ijsberg) ligt in de weg. Aan de hand van deze methode kun je ZELF je ijsberg smelten. Via deze pagina kun je mijn boek bestellen.

Michaela Wierdsma

Business Sparren

Soms wil je gewoon even sparren om te je ‘blinde vlek’ te zien. Na een sparmoment kun je weer verder. Er zijn verschillende mogelijkheden voor. Klik op deze link om dat te ontdekken.

Michaela Wierdsma

Focus On Business Groep

Deze mastermind groep is voor ondernemers die al wat verder zijn met ondernemen en graag feedback willen ontvangen op hun ideeën en acties. Terminologie als funnels, know-like-trust, opt-in zijn geen issues. Informatie over deze groep kun je hier vinden.

Michaela Wierdsma - vip programma

VIP Coaching Programma

Dit programma is voor jou als je 1-op-1 coaching zoekt en wilt versnellen. Je leert van iemand met veel ervaring op het gebied van focus houden, coaching én dit kunnen toepassen op jouw situatie. Vul het formulier hieronder in, dan bel ik je…

Scroll naar top