GRATIS BOEK Smelt die ijsberg!

en word REGISSEUR van jouw leven!

speciaal voor ondernemers die Jouw Ding = Jouw Vrijheid willen

Je ontdekt hoe je een beter evenwicht creëert
tussen persoonlijk en werk leven

Met hét boek  Smelt die ijsberg!

Ontdek stap-voor-stap hoe jij jouw blokkades kunt opruimen
zodat jij in jouw leven en onderneming het gewenste resultaat bereikt.

Ben jij ondernemer en wil jij
balans tussen werk en privé?

Is de verhouding zoek tussen werk en privé?
Zijn er terugkerende gewoontes die je hinderen in groei?
Wil jij een ander resultaat dan tot nu toe?
Wil jij jouw persoonlijk doel bereiken en je niet meer laten weerhouden door blokkades?

Dan zal je dingen anders moeten gaan doen. ‘Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg!’

Te beginnen met: een een andere blik en zonder oordeel naar je leven en werk kijken.

Hoe? Ontdek wat jouw grootste ijsberg is en ga aan de slag.

Lees Smelt die ijsberg! en GA DOEN! Gebruik dit boek als stappenplan om weer regisseur te worden over jouw onderneming én leven.

We weten vaak dat we het doen, uitstellen. Maar toch, het leidt zo lekker af….   Als je andere resultaten wilt, zul je dingen anders moeten gaan doen. Je kunt niet in één keer ‘alles’ veranderen. Doe het stap voor stap en leer één gewoonte per keer aan. Een actie is altijd een succes. De resultaten zijn gewenst of ongewenst. Ongewenste resultaten kunnen gecorrigeerd worden.

Je betaalt ALLEEN administratie- en verzendkosten.

Dit is waarom jij dit boek wilt lezen:

Michaëla Wierdsma – Stok achter de Deur Coach | auteur Smelt die ijsberg!

Net als jij was ook ik zoekende naar een goede balans. Wie ben ik en waar wil ik naar toe. En op momenten dat ik dacht dat ik het gevonden had, kwam er een uitspraak, opmerking of afwijzing waardoor ik in mijn schulp van onzekerheid ging zitten. De gevolgen van twintig jaar pesten was mijn grootste blokkade.

Pas op het moment dat deze ijsberg direct invloed had op mijn zoon, was ik bereid die ijsberg onder ogen te zien. Ik nam een besluit en ben ik in het diepe gesprongen. Niets was meer hetzelfde. Eindelijk ging ik MIJN leven leven. Onder die steen vandaan en doen. Gebruik maken van mijn talenten in plaats van mij onder te laten sneeuwen.

Jou inspireren en je te helpen om jouw persoonlijke ijsbergen te smelten is de drive achter mijn boek Smelt die ijsberg! Ook jij kunt de regisseur van je eigen leven worden!

Dit is wat zij ervan vonden:

Veranderen van je gewoonten is niet eenvoudig, ons onderbewuste is hiervoor gewoon te sterk. Michaëla geeft ons een handleiding om dit toch voor elkaar te krijgen: de Start&Go-methode. Op zich niet revolutionair, maar wel heel praktisch en haalbaar. Met duidelijke voorbeelden, instructies en een stap-voor-stap aanpak neemt ze je mee door het totale veranderingsproces. Er is wel een voorwaarde: je moet het echt willen, met andere woorden je moet zelf de wilskracht meebrengen (al is dit natuurlijk niet meer dan logisch) Persoonlijk heb ik weer meer inzichten gekregen in mijn blokkades om mijn doelen te bereiken en heb veel geleerd van Michaëla’s aanwijzingen en tips. Dit boek staat al geagendeerd om nog een keer te lezen, ik weet zeker dat ik de tweede of derde keer er weer nuttige verbeteringen voor mijzelf uithaal.
Marc Castricum
Business Development Manager

Wil jij Beter in Balans zijn?

Wil jij JOUW leven leiden?

Lees Smelt die ijsberg! en ga DOEN!

Praktische informatie:

Na het aanmelden en betalen van de administratie-en verzendkosten komt mijn boek zo snel mogelijk naar je toe. Wil je ook graag een persoonlijke boodschap in het boek. Mail dan direct na bestellen naar michaela@michaelawierdsma.nl

Nu ALLEEN adm.-en verzendkosten van € 8,00 in Nederland en adm.- en verzendkosten van € 14,00 voor België.

Wie wil verandering – iedereen wel ergens in… Wie wil veranderen? – niemand… veranderen is lastig, moeilijk en soms zelfs frustrerend. In dit makkelijk leesbaar boek neem Michaëla je mee op een reis. De reis bevat talloze tips en handvatten om verandering te bewerkstelligen en gemakkelijker te maken.
Rob van Overbruggen Ph.D.
Cybersecurity & Health Expert, Digital Sentinel
Scroll naar boven