Referenties

[st_row id_wrapper=”elm_596a413499b05″ ][st_column span=”span12″ id_wrapper=”elm_596a413499abc” ][st_text wrapper_padding_top=”0″ wrapper_padding_left=”0″ wrapper_padding_bottom=”0″ wrapper_padding_right=”0″ wrapper_bg_opacity_slider=”” id_wrapper=”elm_596a413499a66″ ]Wat anderen over Michaëla en I Love Life Coaching zeggen:

https://www.youtube.com/watch?v=_JLM7DRc2Qo&feature=em-upload_owner

In bovenstaande video vertelt Suzanna van der Laan van Boekenbusiness en Booklight  haar ervaring met Michaëla en I Love Life.


Door de coaching van Michaëla is mijn hobby mindset veranderd naar een zakelijke instelling. Michaëla heeft niet alleen aandacht voor de zakelijke kant, maar ook voor de persoonlijke kant zoals relaties, ontspanning en levensstijl. Hierdoor ben ik op weg naar een betere balans tussen werk en privé. 
Mijn dagritme is verbeterd waardoor ik binnen 4 maanden mijn website met een ander CMS totaal vernieuwd heb, een e-boek en een bijpassend werkboek maakte, een training ontwierp, regelmatig berichten plaatste op Facebook en LinkedIn en mijn netwerk flink gegroeid is.  Ik heb zoveel meer ontvangen en voor elkaar gekregen dan ik ooit had durven denken, dus ik kan Michaëla van harte aanbevelen. Karin van Toor, www.moedersvanhoogbegaafdekinderen.nl

Jan EvertsIk liep vast in het stellen van mijn doelen voor het komende jaar. Altijd wel een reden om niet door te gaan. Ik ben nu gestart met het stellen van mijn doelen samen met Michaëla. Zij weet middels haar Start & Go methode feilloos aan te sluiten bij de behoeften en door te prikken daar waar nodig. Zij is voor mij de bekende stok achter de deur. Professioneel met gevoel en oog voor de mens. Haar methode om mijn ijsberg af te breken is heel bijzonder. Dit traject gaat nog heel lang nawerken en ik ben verlost van een paar van mijn ijsbergen.
Ik kan iedereen aanraden om samen met Michaëla jouw ijsbergen te verkennen en af te breken!
Jan Everts, www.websitedienstverlening.nl en www.hoogbegaafdencoach.nl

Jolande M. van EkAls behandelaar in de zorg heb ik besloten om de ondernemende kant in mijzelf verder te ontwikkelen. Hiervoor ben ik het coaching traject van Michaela Wierdsma gaan volgen. Binnen het traject van veranderingen in de zorg heb ik een stuurman gezocht die tijdelijk mee zeilt en mij aanwijzingen, motivatie en spirit in de zeilen blaast. Tot nu toe al een veilige reis door de storm gehad.
Michaela zet voldoende implementaties aan, weet mijn eigen kracht wakker te schudden en ik verwacht daarmee binnenkort mijn eigen koers te varen. Jolande M. van Ek, Cesartherapeut

josine“Bij Michaëla en I Love Life Coaching ben ik terecht gekomen omdat ik iets aan mijn gedrag wilde veranderen, zonder dat het therapeutisch zou worden. En dat is wat hier gebeurd! De dag wordt goed opgebouwd, er zit tempo in en momenten van rust. Tijdens de Start dag heeft Michaëla mij perfect begeleid door mijn inzichten, angsten en emoties. Michaëla heeft een nuchtere kijk op het leven en staat open voor alle lagen van je emoties. Ook de ‘aftercare’ is goed, je blijft een tijdje onder haar hoede en kunt overleggen welke volgende stappen je kunt nemen. Ik raad Michaëla aan iedereen aan die privé of beroepsmatig iets wil veranderen aan zijn/ haar gedrag.”  Josine van de Nobelen, Nobel Analytics  www.nobelanalytics.nl

Jacqueline van den HeuvelMichaëla heb ik leren kennen op een netwerkbijeenkomst van Goed Contact. In ons gesprek had ik aangeven dat ik bezig ben met een omzwaai in mijn carrière en de grote vraag was “hoe pak ik dit aan”. De volgende dag kreeg ik een mail van haar en nog geen week later zat ik aan haar bureau. Dat noem ik nou de koe bij de horens pakken!
Nu 4 maanden later voel ik mij fitter en heb ik doelen gesteld die ik dit jaar wil realiseren.
Michaëla is een no-nonsens vrouw, die weet wat ze doet en wat ze doet, doet ze goed en vanuit haar hart. Ik kan iedereen I Love Life Coaching en de Start & Gotraject  aanraden!  Jacqueline van den Heuvel, freelance photographer Made by Jacqueline 

“Ik heb Michaëla leren kennen als een warme betrokken en verrassende coach die begeleidt vanuit het totaal van de mens, fysiek, emotioneel, rationeel en spiritueel. Haar coaching gaf  mij inzicht in de bron(nen) van mijn gedrag. De sessie bij Michaëla van bijna een hele dag maakte dat ik nieuwe linken in mijn patronen kan leggen en met deze inzichten stappen kan ondernemen om een verandering naar nieuw gedrag te realiseren en daarnaast mijn drijfveren voor gedrag ook verder kan onderzoeken. De omgeving waarin gewerkt wordt is prettig en de verzorging uitstekend. Ik wens Michaëla heel veel succes met haar programma bij I Love Life.”  Ingrid Holla,  Plato consultancy bv www.depolitiecoach.nl

“Ik heb Michaëla leren kennen als een doortastend iemand. Ze stelt anderen én zichzelf doelgerichte, kritische vragen. Als je echt veranderingen wilt in je leven, is Michaëla degene die je het lef geeft om het te doen. Ze maakt je sterk in wat je wilt bereiken.”  Aleid Bos, expertise in juridische taal.

“Een consult bij Michaëla is niet gericht op 1 probleem of 1 techniek maar op de mens als geheel. Michaëla gaf mij inzicht en bewustwording in wat er op dat moment in mijn leven speelde. Haar humor en ongebruikelijke tips geven haar coaching een extra dimensie. Daarnaast neemt ze heel uitgebreid de tijd voor je en ze kan heel goed luisteren.” Linda Pol, staff audit at Ernst & Young

“Michaëla wist met de coaching heel snel tot de kern te komen waar ik een blokkade had (perfectionisme). Dat opende bij mij de ogen, ik zag de verbanden tussen toen en nu en waardoor in staat was om veranderingen aan te brengen zodat het nu geen blokkade meer is. Zij gaf daar ook goede suggesties voor. Michaëla is een super warme persoonlijkheid die echt wil dat ik meer in mijn kern ga leven. Die oprechtheid en openheid voelde ik waardoor er snel een vruchtbare samenwerking ontstond.” Ingrid van Houwelingen, Zelfjeadministratiedoen.nl

Hieronder staan een aantal ervaringen van klanten die ik heb ontvangen en alleen met hun voornaam mag weergeven.

Mark:
“Met behulp van Michaëla de focus verlegd en andere invalshoeken ontdekt. Het was een hele verhelderende ervaring, waar ik eerst nog een beetje sceptisch over was, maar het heeft mij heel goed gedaan. Een echte aanrader dus.”

Sandra:
“Als ondernemer met grote ambities liep ik vast in oude, onbewuste gedragspatronen die me verhinderden om de stappen te nemen die ik voor ogen had. Me gewaarworden van die blokkades was niet genoeg om er vanaf te komen. Oud gedrag kan bijzonder hardnekkig zijn. Je hebt er iemand bij nodig die ‘onder de waterlinie’ met jou op zoek gaat naar de oorzaak van je onbewuste gedrag.
Gelukkig heb ik daar precies de juiste coach bij gevonden. Dankzij Michaëla heb ik in de afgelopen anderhalf jaar maar liefst drie van deze ‘ijsbergen’ geslecht en ligt nu de weg open naar persoonlijk en zakelijk succes. Ik kan eindelijk weer volle kracht vooruit.
Ik raad het I Love Life coaching iedereen van harte aan. Loop je vast in oude patronen? Merk je dat je geen energie meer krijgt van de dingen die je doet of onbewust je eigen succes lijkt te saboteren? Michaëla helpt je hier voorgoed vanaf!”

Richard:
“Michaëla weet feilloos de punten te vinden waar je als ondernemer in vastloopt. Dat is vervelend en voelt niet lekker, maar is wel de spijker op de kop. Michaëla sleept je er doorheen en geeft je handvatten om verder te komen. Ik zat vast met mijn bedrijf.. Het voelde alsof ik in een moeras zat. Michaëla werd me aangeraden door de uitgever waar ze haar boek had uitgegeven. Wil je een no-nonsens coach die je door taaie dilemma’s/besluiten heen helpt, dan kan ik Michaëla van harte aanbevelen.”

Arie:referenties
“Michaëla is bevlogen, dringt je niks op en staat zelf stevig met twee voeten op de grond. Ze behandelt je respectvol, is praktisch in haar aanpak en totaal niet zweverig zoals ik eigenlijk verwachtte gezien de oorsprong van haar werkzaamheden. Het volgen van een traject bij Michaëla geeft je inzicht in waar jij je op dit moment staat. Zodra je zelf inziet wat bij je past, leert ze je je gedrag aan te passen aan wat goed voor je is, waardoor je meer rust en energie krijgt en beter in balans bent. Iedereen die de kwaliteit van leven van zichzelf of van een team wil verbeteren raad ik aan een training bij Michaëla te gaan volgen.”

Roos:
“Michaela is een zeer bevlogen en ervaren coach, die ook uit eigen ervaring kan spreken. Hierdoor ontstaat er een gelijkwaardig gevoel van her- en erkenning, wat voor mij heel belangrijk is in een helend proces, je gezien voelen. Ze is nuchter, aards en tegelijkertijd ziet, voelt en weet ze dieper liggende verbanden te leggen die ze verbindt met het dagelijks leven in het praktische NU”.

Christel:
“Een coaching bij Michaëla geeft nieuwe energie, maar ook stof tot nadenken. Michaëla heeft een no-nonsense aanpak: geen geteut of gezweef, maar to the point. Zijdelings bespreekt ze ook je levensfase, geschiedenis en toekomstdromen. Maar zo ‘zijdelings’ is dat niet: eigenlijk is dat steeds waar het om draait. Michaëla is oprecht geïnteresseerd en denkt met je mee, maar laat je altijd in je waarde en je eigen keuzes maken”. 

Bart:
“Heel bijzonder was dat Michaëla mij een aantal dingen wist te vertellen over mij die je onmogelijk allemaal zelf kon raden. Eén sessie bracht mij meer positiefs dan ik tot nu toe bij andere professionals mocht ervaren”.

Monique V:
“Michaëla geeft mij rust in mijn hoofd. Ze denkt mee en komt met oplossingen waar je mee verder kunt. Ze geeft je het gevoel dat je er mag zijn en ze is zelf een mooie persoonlijkheid”.

Monique S:
“Na een moeilijke tijd heeft Michaëla me mede geholpen om mijn balans weer terug te vinden in mijn leven”.

Jeanette:
“De behandelingen en gesprekken met Michaëla hebben mij bewust gemaakt van mijn eigen kracht. 
Hierdoor ben ik in staat om voortaan keuzes te maken die goed zijn voor mij zodat ik de toekomst met vertrouwen tegemoet kan treden”.

[/st_text][/st_column][/st_row]

Scroll naar boven