Bedankt voor je aanmelding

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

Bedankt voor je aanmelding om inspiratiemail te ontvangen

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

Je hebt je aangemeld voor inspiratiemails van Stok achter de Deur en een of meerdere categorieën van mijn blogs en/of mijn podcasts. Top! 

Op deze manier krijg je alleen mails met inspiratie die jij wenst te ontvangen en voorkom je dat je mailbox overloopt met informatie waar je niet op zit te wachten. Ik verheug me erop om je te inspireren in ondernemen, leven en doen. inspiratie mail

De categorieën van mijn blogs zijn onderverdeeld in:

  1. Ondernemen algemeen, deze gaan ook over balans in werk en privéleven.
  2. Coaching 
  3. Focus Houden
  4. Zichtbaar Ondernemen
  5. Persoonlijke ontwikkeling
  6. Podcasts

De zesde categorie is podcasts. Dat zijn de interviews die ik heb met bekende en minder bekende ondernemers of ondernemende mensen. In deze gesprekken ga ik in op de mens achter hun persoonlijke en zakelijk succes. 

Je ontvangt alleen nog een mail van mij met inspiratie over het onderwerp dat jij hebt aangegeven. Dat zal één of twee keer per maand zijn. Pin me er niet op vast, ik schrijf heel intuïtief, geen idee wanneer wat aan bod komt. Uiteraard kun je ook alle inspiratiemails ontvangen, dan ontvang je zeker elke week een inspiratiemail. Je kunt je wijzigingen in categorieën via deze link doorgeven.

Daarnaast ontvang je af en toe een mail als ik iets extra’s heb. 

Zijn er onderwerpen waar je extra geïnteresseerd bent of heb je vragen over een van de categorieën, of zijn er personen die je graag zou beluisteren in mijn podcasts? Stuur een mail naar michaela@michaelawierdsma.nl  Ik schrijf en interview graag en hoe mooi is het als jij jouw vraag in een van mijn blogs beantwoord wordt of de door jou gewenste persoon in mijn podcast verschijnt!

Ik wens je veel inspiratie toe.

Hartelijke groet, 

Michaela Wierdsma

Michaëla Wierdsma, Stok achter de Deur Coach

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Scroll naar boven