80% meer focus in 8 weken - Michaëla Wierdsma

80% meer focus in 8 weken

Blijvend focus houden is blijvend groeien!

 

Ontdek hoe je in 8 weken BLIJVEND je blokkades overwint!

Ik heb zo weinig tijd en zoveel wensen. Het lijkt wel of alles en iedereen voor gaat. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Met als gevolg stagnerende groei.

Marian

Ik word geleefd door mijn agenda, ik kom niet aan mijn eigenlijke werk toe!

Jaap-Jan

Ik weet wat ik wil, maar ik heb geen tijd om te doen. Het frustreert me enorm en dat kost ook weer tijd!

Mireille

Worstelen met focus

Jaren deed ik maar wat er op mijn pad kwam. Nieuw bedrijf, uitdagende klant, grote verbouwing. Allemaal leuke en interessante projecten zonder dat ik mijn focus op mijn einddoel hield. Als ik al een einddoel had!

Ik werkte zo’n 60 uur in de week, het leverde wel veel op zoals persoonlijke ontwikkeling, mijn boek Smelt die ijsberg!, het helpen van bijzondere klanten maar niet wat ik uiteindelijk ook wilde: veel mensen helpen, passief inkomen, een groeiende omzet en vrije tijd. Ik ontdekte dat keuzes maken en nee zeggen, mij hielp in mijn focus.

Dat ging niet zonder slag of stoot.

De oplossing

Ik ontdekte dat structuur mij houvast gaf en dat ik dat ook mijn klanten leerde.

  • werken met doelen: weten wat je wilt in je bedrijf als in je persoonlijk leven
  • maken van jaarplanning, een kwartaalplanning en een weekplanning.
  • elke dag inplannen
  • structuur aanbrengen in online en off-line systemen
  • persoonlijke blokkades opruimen
  • keuzes maken en ‘nee’ leren zeggen
  • focus houden
  • en vooral DOEN

 

Resultaat:

Meer focus, meer klanten, meer omzet én meer vrije tijd!

Scroll naar top